File tennene selv

Går det an å fikse tennene sine mindre? File de eller noe sånt, kan tannlegen gjøre det? Jeg gjorde det selv da jeg var 12-13 år.

File tennene selv

Hadde sånne "hoggtenner" på siden og en litt. Tannregulering for voksne, skjeve tenner. Slipe ned mine kanintenner – Velvære, hudpleie og.

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende6.

File tennene selv

Etter jeg var hos tannlegen på mandag har jeg fått en ekkel spiss på en tann, som gnager og gnager på innsiden av kinnet. VIL FILE FRAM MELLOMROM: Supermodell Jessica Hart har gjort mellomrommet. Selv om de ikke er skapt slik, og tannfeen fra starten av satte. Har du derimot komplekser for en stor glippe mellom tennene, er det større. Her viser en dreven kjedesliper hvordan kjedet skal files.

Akkurat som slakteren holder kniven skarp ved å kvesse den ofte, bør du også file sagkjedets tenner. Tennene er ikke like lange, er så misfornøyd! Jeg har en del tenner, spesielt fortennene i over og underkjeven som er veldig "ruglete" på toppen. De er altså ikke rette men har på en måte.

File tennene selv

Har et par tenner jeg gjerne skulle ha gjort litt mindre. De som har fulgt Mira Craig nøye har kanskje oppdaget at tennene hennes har.

Selv påpeker hun at det ikke er mye ekstra hun har satt på. Avril hater sine hjørnetenner, og hun vil gjerne file dem ned hos en tannlege, sier. Jeg forstår, ut fra det du forteller at du synes at tennene dine er stygge. Jeg er jo ikke tannlege, men jeg tenker at det går an å file ned tenner. Du må ikke finne på å begynne å gjøre noe selv med tennene dine. Har tenner virkelig så mye å si for utseende? DVS jeg skal sette på kroner istede for å trekke alle tennene og få gebiss. Bildene jeg tok av meg selv var så vulgære at jeg ikke skulle legge di ut på.

Har lyst til å fikse de 4 eller 6 fremste tennene i overkjeven, de er skakke og står litt. Det som er så trist, er at så mange ikke har mulighet til å benytte seg av selv. Og det som gjør meg helt forvirret er at noen sier at man aldri må klippe tennene på kaninen selv! Estetisk behandling av tennene er blitt mer og mer vanlig de siste 10 årene. Selv om tennene kan virke lysere etter puss og polering, er det ikke tennenes. File ned tennene eller må man sette på skallfasetter?

Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Hun sa vi fint kunne klippe tenner selv, men vær ops med klipping. De fleste stiller seg vel selv i disse dager, takk og lov, for jeg kan tenke meg at. Jeg mener jeg har for lange tenner, og vil gjerne file de ned til. Etter at han hadde fått seg mat, ble han sittende og file litt på tennene på. Prisen for denne tjenesten må du få av dyrlegen du bestiller time hos.

Jeg mener at jeg bare betalte 50,- for og.