Olje benkeplate eik hvit

Jeg synes de var blitt for gule etter at jeg behandlet de med toppolje for benkeplater. De skulle være hvitoljet eik akkurat som gulvet vårt er. IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med Finishing oil.

Olje benkeplate eik hvit

Til behandling av kjøkkenbenk anbefaler vi i stedet å olje med en god olje. Lakk og olje kan derimot gulne, sier Ingvild Aunan. Victoria i heltre eik fra Ygg & lyng behandlet med hvitpigmentert olje.

Benkeplater av tre er både vakre og slitesterke – dersom de behandles på den rette måten.

Olje benkeplate eik hvit

Stikkordene er jevnlig påføring av olje, og dyprens hvis du har. De som foretrekker benkeplater i tre, velger gjerne hvitoljet eik. Voksolje er en naturlig olje som gir benkeplaten lang levetid, sier daglig leder. Med hvitpigmentert voksolje unngår du at overflaten blir gyllen eller ser lakkert ut. Ideell til overflater som er i kontakt med mat, som for eksempel benkeplater på kjøkken. Jeg ba ettertrykkelig om å få olje til heltre benkeplate av eik, og fikk kjøpt det.

Jeg dro hjem å oljet min nye benkeplate og eikebord, etter to runder er fargen. Men jeg ville ikke satt min benkeplate inn med den fordi jeg synes den blir veldig gul på eik. Jeg vil anbefale en hvit olje på lyse treslag.

Olje benkeplate eik hvit

Særlig i eik er det en del syrer som du må nøytralisere med trerens. Hvis det er første gang benkeplaten behandles, skal du bruke olje fra boks. De av oss som sverger til benkeplate i eik vet at dette materialet er. Slik jeg har forstått det, er det mest vanlig å olje benkeplater, med flere lag. OLJE REGELMESSIG: Olje benkeplaten i heltre to-tre ganger i året.

Hvor ofte du må olje, avhenger av type olje, type treverk og hvordan du. En benkeplate i eik er også blant de mest hygieniske typer tre benkeplater du kan få, da det. Hvit og blank olje vil fremheve treets naturlige nyanser og tilføre et. Liberon Bloom Kjøkkenbenk-olje er en vannbasert olje. Oljen beskytter mot fukt, smuss og fett og. Vi har en spisestue i oljet eik, som naturlig nok har gulnet en del, all den tid.

Jeg kunne tenke meg å lysne den litt, og tenker at hvitpigmentert olje kunne vært noe (selv om jeg da sikkert burde ta benkeplaten på kjøkkeninnredningen også). Skal bytte ut benkeplaten min i kjøkkenet fra laminat til heltre eik. Jeg har tenkt å pusse benkeplatene og male med hvit olje. Metall + vann på en benkeplate i tre = svarte flekker. Jeg har brukt osmo treolje på benkplate av eik med godt resultat og god holdbarhet. Er det eik,gran etc er jeg enig med madammen din ved å behandle ny og.