Melde seg ut av amnesty

Hvordan avslutter jeg avtalegiro for amnesty? Amnesty Internasjonal Norge gjennomfører i samarbeid med Userneeds en brukervennlighetsundersøkelse for å finne ut hva du mener om nettsidene våre. SMS-nettverket er Amnestys største og mest effektive aksjonsnettverk i Norge. Meld deg inn her – eller send AMNESTY til 2115. Userneeds en brukervennlighetsundersøkelse for å finne ut hva du mener om. Kvinnefronten anbefaler alle å melde seg ut av Amnesty. Dersom du vil støtte arbeid internasjonalt for mennesker i prostitusjon, så støtt heller.

Melde seg ut av amnesty

Grunnen til at eg no melder meg ut, er den nye politikken om legalisering av. Tysdag samla Amnesty International seg i Dublin for å drøfte. Norsk menneskehandelsekspert mener Nederlands legalisering av sexhandel er feilslått. Ikke moraldannende å kjøpe seksuelle tjenester fra. Ekspert på menneskehandel, Rudolf Christoffersen, mener organisasjonen har bommet kraftig. Hele kvinnegruppa i Amnesty Norge har meldt seg ut i protest mot organisasjonens vedtak om å legalisere kjøp av sex. Nå er det på tide å bruke dette engasjementet til noe annet, nemlig å melde seg ut av Amnesty. Amnesty har mistet sin legitimitet som.

De biter seg fast, men noe kan du gjøre.

Melde seg ut av amnesty

Jeg sliter med Amnesty, sendte sms en gang og nå får eg en gang for dagen, hva skal eg gjøre? Og ikke vær redd, det er lett å melde seg av igjen :). Sexkjøpsloven er et viktig virkemiddel for å hjelpe flere ut av. Allerede klokken tolv onsdag hadde nesten 100 personer meldt seg ut. Håland ber medlemmene i Amnesty om å melde seg ut av organisasjonen. Mens liberalere mener Amnesty har forstått problematikken.

Amnestys kvinnegruppe melder seg ut i protest. Vi frykter at Amnesty skal bli en lobbyorganisasjon for halliker og tilretteleggere. FORLÈT SKUTA: Kvinneaktivistar i Stavanger melder seg kollektivt ut av Amnesty. Bak frå venstre: Trine Lise Bryn, Møyfrid. At Amnesty forsvarer abort som en rettighet er for meg en "bagatell" på et vis ift alt. Jeg tenkte selv å melde meg inn i HRW, men det var ingen steder på siden jeg fant ut hvordan jeg skulle gjøre det. Hvordan melder man seg inn i Amnesty? Ni medlemmer som har utgjort Amnestys kvinnegruppe i Stavanger, har meldt seg kollektivt ut.

Amnesty kommer til å ha stand på Sommerfesten med sin STOPP TORTUR og. KvinnegruppaOtt Forklar meg med tre punkter hvorfor jeg bør melde meg ut, er i tvil. Amnesty International har sviktet når de ved ikke å stille seg bak sexkjøploven. For AI har funnet ut at det sømmer seg å bruke begrep som sexarbeid. Med all respekt å melde, du må gjøre som du vil med kroppen din. Amnestys kampanje har alle gode hensikter, og jeg støtter fullt ut arbeidet for å få fokus på festvoldtekter.