Vondt etter å ha boret

Var hos tannlegen og boret et hull og hadde en fylling for snart 3 uker siden. Hadde du også av og på smerter eller hvordan var det hos. Du burde ringe tannlegen din, for bare ha har sett bilde.

Vondt etter å ha boret

Dette var første gang jeg boret så jeg vet ikke hva som er vanlig med. Jeg ville ha kontaktet tannlegen når det er vondt så lenge etter, slik skal. Samme problem selv,de boret ett hull under fyllingen,og dette var midlertidig sa dem. Men nå, 2 dager etter at jeg var ferdig hos tannlegen gjør det ekstremt vondt i tennene.

Vondt etter å ha boret

Er nerven nekrotisk (død), må du også ha en rotbehandling. Men jeg er pysete og vil gjerne ha bedøvelse uansett. Helse: Jeg borret en tann i dag med bedøvelse. Er det riktig at jeg skal ha litt vondt i tannen jeg har borret. Vondt i tann etter fylling6 innlegg1. Bedøvelse for boring av tenner20 innlegg25.

Vente med å spise etter å ha boret hos tannlegen? Tannlegen – Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum. Jeg var og boret og fylte i oktober og har fortsatt vondt ;(. Var på en… Du skal ikke gå å ha vondt etter å ha fått en fylling for hullet du hadde.Tanntrekking og tannhelse8 innlegg28. jan 2014Rart i kjeften etter boring, og fylling(?)15 innlegg16.

Vondt etter å ha boret

Rotspissamputasjon, har noen gjort det? Vondt i tannen etter borring – NybaktMammaforum. Helse og velvære › Mors helse og egenpleieBufretLignende21.

Jeg var selv hos tannlegen for ei stund siden og borret ett årntli stort. Mora mi og jeg har det, og vi begge er sånn at vi har vondt etter å ha. Her er det du kan forvente etter tannlegen forteller deg at du må få ordnet et. Dersom pulpa er frisk nok, vil symptomene ofte roe seg ned av seg selv etter en tid. Når resultatet likevel ikke blir som vi ønsker, kan dette ha ulike årsaker. ONDT: Nesten ingenting er så smertefullt som å ha vondt i tennene. Om smertene derimot varer lenge etter at man har sluttet å spise det som.

Jeg hadde smerter nede i kjeven i 2 mnd etter mine ble operert ut. Kjente at de borret eller noe for å få bedre grep da. At det gjør SÅ vondt, og ser ut til å ha blitt verre, får meg til å tenke betennelse. Det er ganske vanlig å ha vondt og en isende følelse etter å ha boret og fylt hull hos tannlegen. Det er fordi den nye fyllingen skal "sette" seg. Det er dessverre nokså vanlig at man har smerter etter at man har fått. Det finnes også en liten mulighet for at fyllingen kan ha sluppet festet. Smertene oppstår etter at jeg har spist, pusset tenner og.

En annen, men mindre vanlig grunn, kan være at en tannlege har boret for. Likevel er det noen tilfeller der tannen fortsetter å gjøre vondt etter behandlingen. Tannlegen fant ett hull, boret hullet, satt på fylling. Etter behandlingen var ferdig så gjorde det vondt å bite og tygge mat. Tannen vil da bli følelsesløs (død), og man kan altså bore i tannen uten at man føler. Ofte så er det lite smerter etter en rotfylling, men det er ikke unormalt at. Jeg og tannlegen ble enige om å ta dette inngrepet etter Hove, slik at jeg.

Du kan vel umulig ha såå vondt hvis du klarer å vente så lenge? En annen grunn kan være at en tannlege har boret for langt ved et uhell. Verken som dannes rundt rotspissen, trenger ikke å gjøre vondt. Om smertene kommer tilbake etter behandlingen med bakteriedrepende middel, fjernes fyllingen og.