Sub forsterker bil

Jeg har en bil som jeg skal installere annlegg i, og jeg trenger litt. Hva trenger jeg for å koble sub og forsterker. Bruke bil forsterker(12v) til "sub" inne.

Sub forsterker bil

BufretSalg av alt innen bilstereo, navigasjon, bilalarmer og bilvarme. BufretNye høytytende JBL Club forsterkere leverer effekt i verdensklasse fra et kompakt chassis bygget for å passe inn i de fleste biler, selv når det er trangt. BufretBilspesifikt monteringsutstyr (1189).

Aktivadapter som lar deg beholde original forsterker ved ettermontering av spiller.

Sub forsterker bil

Om du skal installere en ekstra subwoofer er en bilforsterker noe du absolutt bør investere i. Det er fordi en subwoofer produserer lavfrekvente gjengivelser som. Hei jeg har litt problemer med og få subwooferen til å virke, jeg har aldri gjort dette før. Jeg har fått strøm på forsterkeren, men det kommer ikke lyd. Velge forsterker og sub til bil Lyd og Bilde. Skulle gjerne hatt tips til sub og, vet ikke hvilken størrelse om jeg skal ha to osv.

Trenger masse hjelp med bil og anlegg35 innlegg5. Koble bil sub og forsterker til PC13 innlegg28.

Sub forsterker bil

Bufret6x9" basshøyttaler – 200 Watt klasse D forsterker HØYTTALER Maks effekt: 200 Watt Impedanse: 1,5 Ohm Frekvensrespons: 30 – 6000 hz Bruttovekt: 1600 g. Jeg liker å tilstrebe noe mer overlapping slik at f. Kan noen forklare meg – veldig enkelt – hva er egentlig forskjellen på en sub og en forsterker? Hvorfor velger noen det ene fremfor det andre. Hei, jeg har tenkt til å sette inn et lite annlegg i dama sin bil, det vil si forsterker og en subwoofer (kassa til subwooferen skal jeg lage selv). Pakke med forsterker og subwoofer til bil. Bilforsterker; Max uteffekt på 520 Watt; Høy og lavpassfilter; 12" Basskasse; Uteffekt på 150 Watt RMS. Er det mulig og koble til en Subwoofer fra bil til en vanlig forsterker?

Jeg la merke til at det var MYE billigere for subwoofer til bil. Høyttalere i hatthylla er bare tull, spesiellt hvis du skal ha sub baki. Komplett 8" (20cm) basskasse med integrert forsterker på 150W, klar til bruk! Dynabel Forsterker og Dynabel Digital – Designs 12` sub med kasse. En skikkelig kraft pakke som ikke tar stor plass. Jeg er på utkikk etter et rimelig sub element til å ha i bilen.

Har ikke dyrt anlegg eller og prioriterer inneanlegget, men greit med litt bass i bile. Jeg har ikke pakken med orginal forsterker. Som sagt tenkte vanlig sub med vanlig bil forsterker og trenger bare å få ut signalene fra volvo.