Støydempende matter bil

Dynamat er utforlig effektivt for støydemping i f. Lyd fra småstein på grusvei ble betydelig redusert og bilen gikk stillere på grov asfalt. Innvendig hjelper det veldig, med et ekstra lag tynne gummimatter under.

Støydempende matter bil

Selvklebende resonansdempende dempematter i alubutyl. Velg bilmerke, Vanlige modeller, – ALFA ROMEO, – AUDI, – BMW, – CHEVROLET. BufretMattene ligger i original emballasje og er ubrukt. Lydisolering av V40, mindre veistøy – Bilstereo10 innlegg7.

Støydempende matter bil

Støydemping – Bilstereo15 innlegg29. Ford Club Norway › Generell diskusjon › Generell bilpratBufretLignende31. Ellers er jeg enig i att matter i hele bilen ville vært det beste. Nå vet ikke jeg hva som går med av dempermatter på støydemping av bilen innvendig. Er det noen som har erfaring med støydemping av bil? Jeg er opptatt av å gjøre ting skikkelig, vil ikke ha løse matter eller ting som ikke ser. Så lenge du IKKE velger sånne stoffmatter fra Biltema osv, for det er.

Mitt mål var aldri å få en bil som var helt stille, men å fjerne dekkstøy og. Lurer derfor på å legge inn støydemping i dørene på bilen da dette er.

Støydempende matter bil

Jeg har en eg sedan som har blitt spandert dempematter(dynamat) på. Kabinetter og modifikasjoner: Skal mene å ha lest et sted på nett at støydempingsmatter som brukes i biler, også kan være et. Jeg har tenkt til å gi et forsøk på støydemping av bilen. Hovedsakelig har jeg tenkt å bruke dempematter i dører, bagasjerom og andre store. Det legges Støydemping i alle hjulhus og på bilens bunnplate.

Har tenkt å støydempe bilen med matter uansett, men vet fra tidligere. Mazda 626LX er ikke akkurat den mest lysdisolere bilen som er produsert. Blir det problematis å legge tilbake gulvmatter og slikt hvis jeg har. Det er lettere å jobbe med både bilen og Butyl mattene når det er litt varme i rommet. Jeg kjøpte meg en Dieselvarmer (byggtørker) på Biltema. Kjører bil mye i jobbsammenheng, og har egen firmabil. Flere av mine kolleger la støydempende matter på veggen bak setene og mente det.

Mye bedre bil å kjøre, bedre kontakt med underlaget, bedre komfort. Undersøkte litt rundt støydemping og bestilte dempemateriale fra. Håper å få tatt litt i bagasjerommet og om der er matter igjen etterpå. Et ytterligere bidrag for å dempe den innvendige støyen i bilen er bruk av støydempende matter i gulvet og under dashbordet foran. Støydemping av panseret er vel kanskje mest for støy utenfor bilen. Jeg har brukt alle typene matter fra biltema, og har aldri opplevd noe.