Strikke pannebånd på rundpinne

Oppskrift på ulike strikkede pannebånd. Jeg liker å strikke på liten rundpinne, for da faller ikke maskene så lett av. Her hekles det og strikkes til pinnene går varme, og det verker i armene.

Strikke pannebånd på rundpinne

Jeg skal prøve å strikke lue, eventuellet pannebånd på rundpinne. Hvor mange masker må jeg ha på for at. Strikket pannebånd & Pynt til genseren. Garn: Finn 3 farger som passer sammen.

Strikke pannebånd på rundpinne

Pannebånd er tøffe, kledelige og morsomme å lage. I stedet for å strikke fram og tilbake, så strikket jeg på en liten rundpinne. Klassiske votter og pannebånd med tradisjonsmønster i rødt og hvitt. Pannebånd: Legg opp 150 masker med rødt på rund-pinne nr. Greit å kunne når du skal strikke et sjal eller pannebånd. Inspirert av dette innlegget tenkte jeg at et frøken-pannebånd kunne. Jeg har brukt 40 cm rundpinne 4; og strikket med 3 tråds merinoull fra.

Og da bare måtte jeg strikke meg et jeg også 🙂 Jeg har brukt Smart superwash fra Sandnesgarn. Hvordan komme igang med strikking, hjemmestrikkede pannebånd er en.

Strikke pannebånd på rundpinne

Det går både an å strikke rundt på rundpinne og frem og tilbake. Det er kanskje lettest å starte rundt til for eksempel lue eller pannebånd, men. Har strikket så mye fra klompelompe boka, at jeg måtte ha litt. Men nå ville jeg prøve meg på et pannebånd og strikke på rundpinne.

Etter å ha strikket en ullbukse på bestilling, hadde jeg noe garn til overs, rundt ett nøste. Legg opp, sett sammen og strikk rundt i glattstrikk på rundpinne. Her finner du blant annet luer, pannebånd, K lut, en gaveidé pulsvarmere, skjerf. Pinner Lange pinner eller rundpinne 4 ½ mm Strikkefasthet 18 masker. Garn: Vestlandsgarn (100% ull) eller Superwash Sport (100% Superwash ull), nøster à 50 g. Votter, størrelse dame: Koksgrått nr. Hvordan strikke pannebåndet i DROPS Extra 0-1320. Det er samme prinsippet når en strikker med 4 eller 5 strømpepinner, så dette er god kunnskap å ha.

Jeg strikket vel 20 pannebånd før jeg fikk. En liten snutt på hvordan du feller av. Her viser jeg hvordan du feller av ved å strikke to masker og ta den. Dette pannebåndet er strikket i perlestrikk på rundpinne nr. Geniale pannebånd som holder hode og ører varme uten å ødelegge frisyren. Kan bare gjøre det da jeg strikker en rett og en vrang slik at jeg har en ende liksom. Men nå strikker jeg rundt og da vet.

Når du strikker fram og tilbake: Legg opp maskene, og strikk som beskrevet for rette pinner. Den ene enden av rundpinnen vil da være ”høyre pinne”, og den. Strikke 1 omg vrangt (brettekant) og fortsett med glattstrikk til det bare er litt garn igjen, ca 19 cm målt fra. Ett lett pannebånd kun strikket med rett og vrangmasker eller også kalt vendestrikk da det brukes forkortete pinner. Det klikker jevnt fra rundpinnen, og rad etter rad blir enda et pannebånd til. At han lærte å strikke for et drøyt halvår siden, er ikke lett å gjette.