Pusse opp spisebord furu

Fornying av spisebord i furu heltre. SLIPEJOBBEN: Med en plansliper ble bordplaten slipt ned på rundt én time, først med et grovt papir og så. Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men helgen.

Pusse opp spisebord furu

Jeg holdt på å pusse opp en gammel sjenk for en kunde å klarte å gjøre en. Denne beisemetoden kan KUN brukes på HELTRE som eik og furu. Etter mye synsing og mening og frem og tilbake med nytt spisebord. Det endte med at jeg kjøpte et brukt spisebord på Finn og pusset det opp selv.

Pusse opp spisebord furu

For idag har jeg pusset og malt et veldig gammelt spisebord som vi skal. Den har jeg ganske enkelt laget av hobbyplater i furu. Jeg holder på å pusse opp et spisebord selv, og skal ha bordplaten beiset. Slik pusser du opp en gammel spisestue. Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler. Jeg er veldig usikker på hvordan jeg skal pusse den opp, og her håper jeg å få. Kjenner også noen som beiset spisebordet granittsvart. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler.

Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset.

Pusse opp spisebord furu

Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt av. Skal også male spisebord og stoler,noen tips til farge? Hei Jeg skal pusse opp soverommet til sommeren og da vil jeg også male sengen min. Vi som elsker å pusse opp og ha det fint hjemme går en ekstra. Se oppskriften på fornyelse av fire typisk loppefunn: Furukommode, telefonbord i. Her er tre tips til deg som vil kjøpe gamle møbler for å pusse opp: 1. Jeg har et spisebord i det jeg antar er overflatebehandla furu. Jeg har en skjenk jeg skal pusse opp og dere gir meg så mange gode ideer:). Jeg har planlagt å gjøre noe sånt med vårt spisestuebord i furu.

Jeg måtte mote meg opp i 10 for å male lister og karmer i stuen og så. Hei:) Synes bord og stoler ble kjempefine-det er så moro å pusse opp. Eieren vil gjerne friske det opp i en mindre gul farge. Som regel er furu den tresorten man forbinder med gulning. Når man har pusset ned et møbel, gjelder samme fremgangsmåte som for nylagde møbler. Personlig foretrekker jeg oljede bord hjemme, fordi det er lett å fikse et problem bare akkurat.

Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan. Skal pusse opp et spisebord med 6 stoler til. Jeg har et mørklakket furubord som nå skal males lyst. Tenker at jeg ihvertfall må pusse det lett med fint sandpapir. En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Gammelt bord som kunne endt på fyllinga. Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga. Når du skal pusse opp et møbel, er det mange ting å ta hensyn til om resultatet skal bli bra.

Brosjyre "Kunsten å restaurere selv".