Pannebånd med sløyfe oppskrift

Jeg er glad i tjukke pannebånd som sitter godt på og som går raskt å strikke. Med denne oppskriften kan man ha sløyfe i alle regnbuens farger. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.

Pannebånd med sløyfe oppskrift

Dagens oppskrift: Sløyfe-pannebånd. Varmt pannebånd du strikker på en kveld. Pannebånd går aldri av moten, og disse passer godt for både barn og voksne.

Men nå har jeg strikket 3 pannebånd, og ett viste jeg fram i forrige.

Pannebånd med sløyfe oppskrift

Det går med litt mindre enn 1 nøste til et pannebånd, til 19 masker bruker du. Hvis du strikker et pannebånd etter denne oppskriften og legger. Søkeresultater for «Oppskrift pannebånd med sløyfe». Strikk meir til nøstebarn" av Kathrine Gregersen inneholder over 40 nye oppskrifter. Oppskriften fant jeg på nett (kamille idè sin). Mens jeg holdt på å strikke, fikk jeg to ønsker om å få et likende ett, så det ble tre.

Etter å ha strikket barnesokkene etter oppskrift fra Sandnes Garn hadde. Her kommer de nye pannebåndene jeg har strikket på.

Pannebånd med sløyfe oppskrift

Pannebåndene kan også leveres uten sløyfe. I denne DROPS video viser vi enkelt hvordan man kan lage en flott sløyfe. Legg opp antall masker som det står i oppskriften og følg den. Heklet DROPS hårbånd i ”Baby Alpaca Silk” med sløyfe. Nøstebarn delte oppskrift på pannebånd med sløyfe, på nøstebloggen, og siden jeg absolutt ikke skulle legge opp til noe nytt med det første og.

Ifjor så jeg et bilde av et veldig fint sløyfepannebånd som jeg bestemte meg for å prøve meg på. Oppskriften jeg brukte til Esther er som følger:. Disse søte sløyfe pannebånda fikk jeg tips om oppskrift. Siri, det er en gratis oppskrift som ligger på nøstebarn. I denne videoen viser jeg deg hvordan du strikker en sløyfe i perlestrikk. På fredag kjøpte jeg jersey-stoff med en plan om å sy #pannebånd. Den modellen jeg hadde lyst å sy fant jeg ingen oppskrifter på, så her. Sydde en liten sløyfe i samme stoff som pannebåndet for å pynte det opp litt og.

Strikk sløyfe-pannebånd til alle anledninger! Med denne oppskriften kan man ha sløyfe i alle regnbuens farger og bytte etter antrekk og.