Mano kjøkken blogg

Les artikkelen Hannes drømmekjøkken – helsvart Mano Sera! Jeg har forelsket meg helt i en kjøkkenserie hos Kvik – Mano og Mano Høyglans. Vi har med tiden veldig lyst på nytt kjøkken, med.

Mano kjøkken blogg

Det er spennende å drømme og kjøkken! Kjøkkenet vårt er fra Kvik, Mano heter det, benkeplate (hvitoljet eik) og vask. Kviks Mano-kjøkken oser av dansk design: Et kjøkken som utstråler enkelhet, form og funksjon, og som kan kombineres ut fra dine personlige behov. Her er noen bilder av kjøkkenet vårt fra Kvik (Mano høyglans).

Mano kjøkken blogg

Vi mangler fortsatt lampe over spisebordet, og på veggen bak spisebordet. Kjøkkenet som en gang var hadde ingenting på en blogg og gjøre. Det FUNKER nemlig 🙂 Kjøkkenet er Mano høyglans fra Kvik. Kvik Skøyen jobber ut fra at «alle har rett til et kult kjøkken», og våre. I morgen får du 25 % rabatt på Mano Sera og Mano Cima baderomsmøbler inkludert. Les innlegget på bloggen vår der Hanne beskriver prosessen fra riving av vegger til. Eg har alltid hatt ønsker om eit kjøkken som er stilreint med glatte store flater, valget falt då på eit mano kjøkken frå kvik. Så det jeg gjorde på tirsdag var å løpe rett inn.

Mano kjøkken blogg

Jeg kjøpte et Kvik Mano kjøkken på Kvik Lier ved Drammen, og fikk alt til. Bilder under kjøkkenetiketten på bloggen min om du vil se…. Mano kjøkken matt hvit, mn er usikker på benkeplate:) Reply. Vi har Kvik-kjøkken og er veldig fornøyd. Vi valgte mano høyglans med en benkeplate som ikke er standard. Hva vil se best ut på kjøkkenet vårt og hvor mye penger skal vi til syvende og sist ofre på dette rommet? De grebsløse modellene som Kviks Mano eller tilsvarende er fine og trygge valg men det er jo også noe.

Et Kvik Mano-kjøkken som er blogget tidligere her er dette fra bloggen Sofienberggata 3f. Virkelig flott og gjennomført:) Blogginnlegget. Skal ha delvis nytt kjøkken (beholder noen hvite glatte høyskap fra HTH… er 4 år gamle og som er på andre vegger), og valget har falt på Mano. I vårt hvite kjøkken hadde det vært fint med noen fine fliser. Men da jeg fant en litt mer fargerik utførelse hos Made a Mano var det hvite flisene glemt, gonne, hva-var-det-igjen? Montering av kjøkken i gang:) #kviksteinkjer #kvik #kvikmano #hvitoljaeik #øy #romslig #blirsåbra #gledeross. Kjøkkenet sto i leiligheten da de overtok, modell Mano fra Kvik.

Blogger og designer Camilla Pihl + manager og plate-selskapsjef Peter. Synes fargen er kjempefin men skjønner ut fra bloggen her at det ikke er. Det er blitt bestilt Kvik Mano høyglans kjøkken med hvit benkeplate. Har akkurat montert et IKEA-kjøkken hos min bror, som forøvrig har. Da det ikke fantes hjørneskap i overskapene til Mano-serien så fikk vi. Finn og lagre ideer om Kjøkken på Pinterest, verdens idékatalog. Endelig er oppussingen av kjøkkenet vårt rett rundt hjørnet.

KVIK´s MANO-kjøkken laget gele hos meg i flerfoldige år allerede. Denne bloggen er min kreative ventil. Nå har jeg landet på at jeg skal male om kjøkkenet fra hvitt. Jeg elsker St Pauls Blue fra Lady Jotun, og prøvemalte et A3 ark som jeg hang opp. Det danske kjøkkenfirmaet Kvik har en hel masse fine kjøkken, mine. Ser selv at det er flere varianter jeg kunne tenkt meg der, spesielt et Mano kjøkken, da helst i matt hvit. Dette er en blogg om meg og interiør interessen.

Ta en titt på bloggen vår, under etikett; kjøkken, der er det noen bilder fra. Vi gikk for mano på kvik Slependen siden de hadde overskap og. Stor Mano kopp fra Kähler Design, med svært behagelig holdegrep. Mano-designet er levende og organisk, likesom seriens fargeunivers.