Male benkeplate heltre

En benkeplate er ikke det beste underlaget å male på, så dette er noe de. Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi den et nytt liv. Hvordan male fronter og benkeplater?

Male benkeplate heltre

Derfor går jeg nå og lurer på om det går an å male dem. Jeg drømmer selv om å bytte ut med heltre benkeplate med en hvit en:). Vi har brukt en mørk heltre benkeplate i en garderobe, og den er oljet. Hvordan maling bør jeg bruke, og hvordan.

Male benkeplate heltre

En mørk benkeplate i heltre gir kjøkkenet et eksklusivt preg og er med på å løfte hele rommet visuelt.

Har en heltre benkeplate jeg kunne tenke meg å beise helt mørk. Benkeplaten er oljet fra før, hva må jeg gjøre for å få et godt resultat? Hva skal jeg behandle benkeplaten med? Den gode feen: Kvitmalte benkeplaterdengodefeen. Dei siste kveldane har eg pusla med litt maling igjen. Det er lenge sidan eg bestemte meg for å male over dei svartmalte.

Mamman min skrek, og svigerfar ristet på hodet. Male heltre benkeplate med bengalakk, liksom….

Male benkeplate heltre

Vi har heltre eik benkeplater på kjøkkenet, som er oljet med hvit. Gleder meg til å se du skal male til. Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid. Skal bytte ut benkeplaten min i kjøkkenet fra laminat til heltre eik. Jeg har tenkt å pusse benkeplatene og male med hvit olje. Vi er midt i oppussing av kjøkken, og har et par benkeplater i bjørk fra IKEA vi gjerne skulle gjort noe med, siden alt annet av bjørk nå forsvinner.

En tynn benkeplate er en smart måte å oppdatere kjøkkenet på. Her er det bare å boltre seg: Du kan male, tapetsere, legge glassplate, speil. Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken, som er ekstra. For kjøkkenfronter i heltre vil panelmaling passe best, men er frontene i. Etter at dørene er malt gjenstår det bare å bytte benkeplate, male taket. Gi din laminatbenkeplate en eksklusivt look med en flott forkant i heltre eller aluminium. Kompaktlaminat er en elegant benkeplate i et meget sterkt materiale.

Vi ble ikke fornøyd med fargen på benkeplaten, men pga lang reiseveg er det ikke aktuellt å frakte den tilbake. Skapene og soklene er forsåvidt greie, men hva med benkeplata som. Mannen min sier du må grunne benkeplata med heftgrunn først, og så male. Invester i en dyrere benkeplate i heltre – da kan du også dele den opp og. Jeg vet at Kvik har en veldig fin og tynn hvit benkeplate som ser veldig bra ut på bilder jeg har sett. Dette er et eikekjøkken (Kvalsvik), heltre dører og skuffer, og skapstammer i laminat.

Nå er det oljet benkeplate i nettopp eik.