Mac starter ikke opp grå skjerm

Når du starter Mac-maskinen fra OS X, vises en rekke skjermer som forteller om hvordan den starter opp eller kanskje hvorfor den ikke starter opp. Pro (tidlig 2011) starter opp til en grå skjerm med en Apple-logo og uten. DVDene for Mac OS X som fulgte med datamaskinen.

Mac starter ikke opp grå skjerm

Les om hva du kan gjøre hvis Mac-maskinen ikke starter. Så jeg prøvde dette, men etterpå ville ikke Macbooken starte skikkelig. Den starter, den normale Maclyden starter, men den stopper opp på den. Låst Imac med gråskjerm med eplesymbol?

Mac starter ikke opp grå skjerm

Kan noen hjelpe meg, har forbudt skilt på grå skjerm. BufretLignendeHvis Mac fortsatt ikke vil gå utover den grå skjermen etter denne prøving og. Hvis Mac starter opp i sikkermodus , og deretter umiddelbart stengt det ned og. Den har fungert fint og det har ikke vært noen problemer med den. Nå kommer vi ikke lenger enn en grå skjerm, der ingenting skjer. Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Min bror har en MacBook med Leopard, som ikke vil starte operativsystemet. Maskinen starter, oppstartslyden blir spilt av, og skjermen blir grå. El Capitain booter ikke ved restart – Mac20 innlegg1.

Mac starter ikke opp grå skjerm

MacBook Pro (Juli-2012) slår seg av selv – med. Grå skjerm, og epple kommer frem, og den "snaurr saken". Er mulig jeg gjør noe feil, men ser ikke ut som det blir noe bedre hvertfall.

Mac reparerer til en viss grad seg selv. Min iMac fungerte fint for to dager siden. Jeg hadde det slått av hele dagen i går. Men noen ganger kan være alvorlige nok til å hindre din Mac fra selv å starte opp hele veien. Hold tasten nede til du ser den grå skjermen med Apple-logo og spinning. Trykk på power-knappen for å starte datamaskinen på nytt, og når det blir.

Hvis det ikke er feil, vil du se om du se dette. Når jeg prøver å slå den på igjen, så dukker det opp en grå skjerm med et apple-merke. Jeg har ikke CD (OS Lion), så jeg setter pris på andre forslag :-). Det skal vel være en måte å starte opp maskinen reparasjon modus. Apples nyeste operativsystem til Mac, OS X Yosemite, kommer med mange fine nyheter. Det er en rekke ulike løsninger ute og går, men det virker ikke å være. Tilvalg-Kommando-P-R før den grå skjermen vises. Får du blank eller svart skjerm når du starter maskinen på nytt – eller.

Vet ikke om det har noe å si, men har ikke hatt macen avskrudd på noen uker. Nå får jeg opp eplet på den grå skjermen, men det blir til et. Min mac vil ikke starte opp, den stopper på grå skjerm og eple. Jeg har prøvd recovery siden jeg har lion, det virker ikke. La oss begynne med en av de nye funksjonene som dukket opp i Mountain Lion. Her kan du både fjerne og legge til programmer du vil skal starte når du. Du prøvde å starte Mac, men det starter ikke opp, men når du prøvde å starte på nytt. Du må trykke denne tastekombinasjonen før den grå skjermen vises.

Jeg ventet i ca 10 minutter men det sto bare Starter på nytt. Har ikke gang på hvor mange ganger jeg har bannet "lillebill" opp og ned. Tror jeg kunne hatt færre grå hår, hvis jeg hadde gått for MAC helt fra starten av :P. Hvis maskinen starter etter trekke opp en enhet, kan du fortsette å. Hvis Mac fortsatt ikke gå utover det grå skjermen etter dette prøving og.