Kjøpe hus under takst av foreldre

Jeg og min samboer skal kjøpe en leilighet av mine foreldre. Hvis man kjøper en bolig til godt under takst19. Få av disse flytter tilbake i barndomshjemmet når foreldrene faller fra, sier han. Huset fikk hun deretter kjøpe uten megler som mellomledd. Får én kjøpe til under markedspris, bør de andre kompenseres, sier han. Leser i en annen tråd her om noen som kjøpte hus av foreldre til lavere pris enn takst, og at det ble meldt fra som arv. Hans lån som er tatt opp for å kjøpe huset ble totalt 2 400 000 dette inkl omk Blir da.

Foreldre godtar at mindreårige er på sosiale medier. Selv om broren min fikk kjøpt huset under takst skylder han ikke noen å betale ut arv. Er det virkelig lov å selge bolig før annonsert visning. Er det noen sannsynlighet for å få kjøpt en enebolig til under. Håper noen har tid til å hjelpe meg med et dilemma! Kjøpe barndomshjem billig – arv til søsken? BufretLignendeHar tanker om å kjøpe hus av mine foreldre med tanke om å gjøre om leiligheten til omsorgsbolig for min funksjonshemmede mor. Overta hus etter foreldre – takst ol.

Salg av bolig innad i familien18 innlegg24. Jeg skal kjøpe en bolig som idag eies av min mor. Vi har enda ikke fastsatt kjøpesum, men den vil nok ligge omtrent 400000 under takst. Lurer på om jeg har rettigheter med tanke på arv hvis de selger det godt under takst? Selger de hytta til underpris vil differansen kunne regnes som gave. Føler du deg tråkket på for at din søster får kjøpe foreldrene sin hytte?

Han har fått taksert huset i samråd med familien og ønsker å kjøpe huset for takst selv om moren sier det. Hvis gjenboende familiemedlem har lyst til å kjøpe tomten og huset for å. Tante kjøpte iallefall huset til bestemor for langt under takst når hun. Og til slutt ble det vedtatt at taksten på hytta, utført av en offentlig. Far og ny mor har kjøpt hus og sommerhus, og bygget opp verdier sammen. Det ble bestemt at Lena Kristine Thomassen (t.h.) skulle arve huset. Når foreldrene senere dør og arven da skal fordeles, opplever vi. Så ble det bestemt at jeg skulle få huset til en rimelig pris, under markedspris, og at jeg kjøpte ut. Få en verdivurdering av verdifulle ting som for eksempel hus, hytte.

Jeg og min samboer ønsker å overta hennes foreldres enebolig. Såkalte gavesalg eller kjøp til underpris ved forskudd på arv, er en. Dersom du arver en bolig eller hytte hvor dine foreldre har eid denne sammen. Foreldrene mine eier en eiendom verdt ca 9 500 000 kr. Broren min skal overta et hus som har en takst på ca 4 000 000 kr. Kjøper du til langt under markedspris og det oppdages kan dere bli ilagt ekstra avgifter vil jeg tro. Første gangs kjøper av leilighet og lurer litt på det med lån. Huset er stort, snart 10 år gammelt, litt småplukk som må gjøres med det, men.

Hvis din far sitter i uskiftet bo, kan han ikke selge til deg under. Jeg vil råde dine foreldre til å innhente en egen takst på huset og be om et oppstilling. Vi er tre søsken der min bror vil kjøpe huset til markedspris 2,8 mill og. Vi vurderer å legge inn et bud ganske mye under takst, kanskje så lite som. Når vi kjøpte så lå huset ute til 3,180,og vi mente at 2,8 var det vi.