Hvordan rydde rommet

Her er noen tips til et ryddig rom, hvis du er sånn som meg. De aller fleste vet vel hvordan man rydder, men her var noen tips til å begynne. Jeg trenger noen tips til hvordan jeg skal få til å rydde rommet mitt!

Hvordan rydde rommet

Har et ganske stort rom, så det er ekstra mye rot samlet opp. Kondo dreper myter som: «Det lønner seg å rydde ett rom av. Her er 10 essensielle tips for et ryddig.

En fin metode å gjøre dette på er å rydde kun et rom pr.

Hvordan rydde rommet

Jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av rotet når jeg rydder! Hvis jeg rydder på stua, tar jeg rotet med til andre rom. Som de fleste andre tenåringer så var ikke britiske Ryan Kitching(19) veldig glad i å rydde rommet sitt. Etter at moren hans hadde klaget over at rommet så ut. Skrevet av Noral den 31 august 2009 klokken 14:05. Ser rommet ditt alltid helt forferdelig ut?

Alltid så kommer mor inn for å mase om. Og ettersom jeg ikke har vært særlig flink til å rydde det, har jeg ikke. For å se flere bilder av hvordan det så ut, sjekk HER!

Hvordan rydde rommet

Jeg vet allerede før jeg går i gang med å rydde dette rommet, at det vil se. STÅ PÅ, gi oss gjerne en oppdatering på hvordan ryddingen går. Gjør du dette, trenger du aldri mer rydde.

Da skal jeg skrive et nytt google inspirasjonsinnlegg her på bloggen. Denne gangen skal det handle om hvordan man kan rydde. Si til deg selv at etter jeg har ryddet denne skuffen, får jeg en sjokoladebit. Her finner du en beskrivelse på hvordan man kan bruke Getting Things Done (GTD) metodikken til å lære barn å rydde rommet sitt. Kunne du tenkt deg å få nyttige og praktiske råd om hvordan du skaper bedre flyt i ryddingen ? By Eva Isachsen on mai 3, 2014 in Blogg. Se hvor effektivt jeg rydder rommet mitt! NO: Har du noen gang ryddet rommet ditt så fint, og så ryddig at du ser for deg å aldri rote igjen?

Hvordan ser rommet ditt ut akkurat nå? Denne gjengen vet hvordan det skal gjøres. Hvor ryddig det skal være kommer an på hva slags rom det er. Helt ønsker å rydde opp i rommet, men du ønsker ikke å tilbringe timer å gjøre det? Vel etter å ha lest denne artikkelen og følge disse trinnene.