Hvordan lage wallstickers selv

Her kan du helt selv designe din egen tekst. Vi gjør oss umake for å lage wallstickers akkurat som du vil ha dem. Tenkte jeg skulle gi et lite tips om hvordan dere kan lage egne Wall Stickers, så slipper dere å.

Hvordan lage wallstickers selv

Her er et bilde av min hjemmelaget Wall Sticker:. Gjorde noe lignende selv da jeg malte sommerfugler på rommet til lillepia. Her kan du produsere ditt eget veggord med f. Topp kvalitet, billig og rask levering!

Hvordan lage wallstickers selv

Man kan lett variere uttrykk på barnerommet med en wall sticker, og. Veggord & Selvdesign : Wallstickers av veggstickers. Vi har også muligheten til å lage ditt eget motiv, ut fra en tegning eller et bilde.

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan dere enkelt kan lage deres egne titler med SILHOUETTE maskin. Utrolig stilig og ikke minst gøy og lage selv – finn din egen tekst eller. Nå kan du få din helt egen tekst som wallsticker! Du kan selv velge skrift og farge på klistremerket, og så lager vi en flott tekststicker som er klar til veggen. Få ultimativ frihed, når du skal udsmykke dit hjem; Design wallstickers fra TrendyStickers slipper din indre designer løs og giver dig. Her er hvordan lage sine egne wall stickers.

Hvordan lage wallstickers selv

De fleste på Ebay som selger wallstickers, kan lage de ordene man vil.

Og jeg kunne ikke la være når jeg skjønte at jeg kunne lage en wallsticker med navnet vårt <3. Hvis du leter etter noe som vil skape nytt liv til din vegg, er wallstickers muligens noe for deg. Du velger naturligvis selv hvilken skrifttype din veggdekor skal ha. Takker for det – er jo så koselig å lage ting selv. Her skal du få være litt flue på veggen – se hva vi gjør og hvordan gammelt kan bli "nytt". Fotballaget (velg navnet selv) wallsticker.

Design din egen wallsticker eller bestill en ferdig laget 🙂 Hos Sofies. En ting er å ikke like stilen andre har hjemme hos seg selv. Jeg elsker lysfat og er veldig flink til å lage dem 🙂 Vi har også fine. Wallstickers i mange forskjellige størrelser. Du bestemmer selvfølgelig selv skrifttypen, skriftstørrelsen og skriftfargen. Det er kun din egen fantasi som setter grenser for hvordan din wallsticker kan se ut, og derfor får du. Man kan velge selv hva som skal stå på skiltet, og hvordan skrifttype man vil ha.

Eventuelt kan du bruke stempel, skrapemerker, wallstickers eller. Du kan jo selv prøve å lage skilter med større skrift, enten ved å overføre. Jeg har wallstickers på flisene på badet over stellebordet, og de er i alle fall i sånn tynn plast. Vet du hvordan du bruker det forresten? Jeg kan liksom ikke ha 30 wallstickers selv – her må det deles! Hvordan lage bleiekake-trehjulsykkel.

Butikken tilbyr i tillegg et variert utvalg av veggord du kan selv lage (eks. bestille ditt eget navn). I tilegg har jeg fått meg Silhouette Cameo hvor jeg kan lage wallstickers og lage prints på klær:-) min nyeste. Jeg skjønner ikke hvordan det går an! Hekle en jakke til meg selv( se bilde) er nesten ferdig med bolen. Du kan velge om du vil tegne ut designet selv eller om du fortrekker at Kodzoman. Det er selvsagt ingen grunn til å begrense seg til vegger når du skal dekorere med wallstickers. På den måten har hun også selv fått en bedre liv.

Gamle kjøpmannsbenker har fått nytt liv med tapet, maling og wallstickers, vegger har fått speil og bilder. På planleggingsstadiet er kurs i hvordan gjøre shabby til chic. Selv om jeg for et par uker siden sa noe slikt som at jeg ikke skulle ha dette. Og jeg kan nå lettere se størrelsen og hvordan det vil se ut når det blir ferdig. Det var jo mye morsommere å lage dekorasjonen selv.