Hvor finner jeg tegninger over mitt hus

Nå kan du selv finne dokumenter og hustegninger på din eiendom helt tilbake. De siste fem årene er 1,6 millioner sider i over 190. Er det mulig å få tak i tegninger til et eldre hus noe sted?

Hvor finner jeg tegninger over mitt hus

Hvor kan man isåfall få tar i navn på de osm har bodd et sted tidligere, så mange år tilbake? Der fikk ihvertfall jeg til mitt hus fra 1965. Vi holder på å pusse opp, og her dukker det opp mange spørsmål! Huset vi pusser opp er fra 60 tallet, og vi ville gjerne hatt plantegningene til.

Hvor finner jeg tegninger over mitt hus

I Riksarkivet og statsarkivene finnes ofte samlinger over gamle kart og tegninger.

Her kan man av og til finne prospekter over byer med hus inntegnet og. Mangler hustegninger – Hus, hage og oppussing. Hvor er kontakten nærmest telefonlinjen inn til huset. BufretLignendeI separate «rørleggermapper» finnes tegninger over vann- og avløpsrør. Jeg har adresse og gårs og bruksnummer. Jeg fant tegninger av det gamle huset mitt i Bergen, men jeg husker jammen ikke hvor jeg fant det.

Du kan kjøre ut plantegninger i 2D og 3D akkurat like bra som proffen gjør det. Skal du bygge om huset ditt, men har ikke hustegningene hjemme?

Hvor finner jeg tegninger over mitt hus

Fra sofakroken kan du nå finne byggesaker og tegninger helt tilbake til 1899 via Din. For første gang i kommunens historie har vi ett felles register over alle. Men er det noen som vet hvor jeg kan finne ut om historien til huset? Mitt tips er å gå opp på loft og i kjellere da det er som regel der de interessante tingene ligger da slike hus ofte er tømt for.

Beste veien dit er å gå over jordet på andre siden :P. Informasjonen er den samme en får en besøker Plan og bygg. Da måtte jeg en tur ned på Plan og bygg og hente gamle tegninger av mitt hus fra 1937. Selvsagt har ikke kommunen tegning over rørene da huset er for gammel. På huset mitt, hvor drensrørene går ut mot kommunal ledning, er det langt ute satt. Naboen har et nybygg under oppføring og jeg er usikker på hvilke tegninger han har fått godkjent av Plan og bygg. Størrelsen på tilbygget stemmer ikke over. Servicekontoret i kommunen er det vel som har det?

Er det et veldig gammelt hus er det ikke sikket tegningene passer. Hvor kan jeg henvende meg for motiver jeg ikke finner på Stavangerbilder? Finner jeg arkitekttegninger av huset mitt? En komplett liste over benyttede emneord kan du finne her. I en “vanlig” byggesøknad, hvor det altså er krav om ansvarlige foretak, skal. Eksempelvis har mitt lille firma sentral godkjenning som søker. Da skal kommunen gi deg en full oversikt over hvilket regelverk som er.

Hvis du skal tegne tilbygget til huset selv bør du starte med en god kopi av eksisterende tegninger, hvor du. Huset er ikke godt nok isolert til den komforten vi har vent oss til. Ikke lenge etter knaser hjulene over grusen. Jeg vil vise deg noen tegninger som Helen og jeg er enige om ville vært perfekte. Grace og jeg sto på fjellklippen hvor fantasisoverommet mitt så ut over bukta. Hos kundesenteret kan du møte opp uten å ha bestilt time.

Hvis du skal snakke med en bestemt saksbehandler, finner du kontaktinfo i ansattsøket.