Hvis du vil lyrics

Lyrics for Hvis Du Vil (with Tomine Harket) by Unge Ferrari. Lyrics for Hvis Du Vil by Unge Ferrari feat. Jeg vil, ha deg hvis du vil Du kan, få meg hvis du vil Jeg har mange ting vi kan prøve.

Hvis du vil lyrics

English translation of lyrics for Hvis Du Vil (with Tomine Harket) by Unge Ferrari. Translation of «Hvis du vil» by Unge Ferrari (Stig J.Haugen ) from Norwegian to English. Unge Ferrari – Hvis Du Vil (with Tomine Harket) lyrics translated in.

Hvis du vil lyrics

This song is performed by Halvdan Sivertsen and appears on the album Kjærlighetslandet (1994). Hvis du tror at beføling av deg selv vil straffe seg.

Hvis du har lyst, men ikke gjør det likevel – for mamma sier "nei" Må du snart begynne å forstå at din kropp fra. View Lyrics for Hvis Du Vil (Cover) by Izabell at AZ Lyrics. Lyrics Hvis Du Vil (Cover) AZ lyrics, find other albums and lyrics for Izabell. Lyrics to Hvis Du Vil Ha Mæ by Halvdan Sivertsen: Seint pе sommer’n, I de mjuke kveldan som vi har Nеr mеneskinnet gjшr oss reint. Hvis du vil ha meg Songtext von Jan Eggum mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte. Full and accurate LYRICS for "Hvis du vil ha meg" from "Jan Eggum": hvis du vil ha meg, får du ta meg, han sa, hvis du vil ha meg, får du ta meg som eg e. HALVDAN SIVERTSEN HVIS DU VIL HA Mæ lyric at lyric mania for free.

Hvis du vil lyrics

Unge Ferrari – Hvis Du Vil (with Tomine Harket) Tabs & Lyrics : Jeg vil ha deg, hvis du vil. Hvis eg ber på mine kner hvis eg love deg solskinn og strålande v êr hvis eg gir deg alt du vil ha vil du då bli glad vil du då bli glad. Here is a list of Lyrics melodies Hvis Du Vil Ha Meg greatest that any of us say to as well as demonstrate to your account. Find the lyrics for Hvis Du Vil Ha Meg by Jan Eggum on Rockol. Paroles Hvis Du vil Ha Meg par Erik og Kriss lyrics : Hvis du vil ha mæ, kan jeg ta dæ. Hvis eg ber på mine kner, Hvis eg love deg solskinn og strålande ver. Hvis eg gir deg alt du vil ha, Vil du då bli glad, vil du då bli. Listen Erik Og Kriss – Hvis du vil ha meg song online for free.

Read lyrics, share with your friends and enjoy other songs from Hvis du vil ha meg album. Alt du vil ha – Bjørn Eidsvåg (Live på Album "Alt du vil ha") G (G) D Hvis eg ber på mine kner G C Hvis eg love deg solskinn og strålande ver. Hvis du vil ha mæ lyrics: Seint på sommer’n, I de mjuke kveldan som vi har Når måneskinnet gjør oss reint fVrtrylla Da ble de to s&aring. Lyrics, , Bjørn Eidsvåg – Alt du vil ha Hvis eg ber på. A list of lyrics, artists and songs that contain the term "hvis du vil ha by pato" – from the Lyrics.