Hvilke farger passer meg

Første steg i analysen vil være å stadfeste hvilken hårfarge, hudtone og øyefarge du har. Velg det alternativet du føler passer deg best. Her kan du finne ut hvilken hudfarge du har og hvilke som fremhever dens sanne skjønnhet!

Hvilke farger passer meg

Vi guider deg til fargene som passer dine naturlige farger. Det kan være vanskelig å vite hvilke farger du passer til. Feil farger kan få deg til å se sliten og grå ut.

IDIOTSIKKERT TRIKS: Vanskelig å vite hvilke farger som passer.

Hvilke farger passer meg

I løpet av livet bruker kvinner 3276 timer på å stelle seg – nok tid til å sende en astronaut frem og tilbake til månen 22 ganger. Finn heller ut hvilken farge som passer deg optimalt, og du vil oppnå. FARGER: Lurer du på hvilke farger som passer deg best? Noen gang sett en venninne stråle i lilla, men følt deg gusten og utilpass når du selv prøver samme farge? Vel så mye som passform og snitt, har nemlig fargene. Skal tenke på dette til neste gang jeg sminker meg :D. Visste du at du på en enkel måte kan se hvilke farger du passer, å hvilke som er.

Klarte ikke å bestemme meg for det ene eller andre, haha! Når du skal finne ut hvilken øyeskygge som passer best til deg, må du begynne med å finne den nærmeste fargen til din.

Hvilke farger passer meg

Blå øyne vil fremheves ved bruk av farger med mye oransje, gult og rødt i seg. Lys varm hud passer godt med lyse fersken og aprikosfarger, gjerne med litt. En lys og kald hudtone passer godt med duse rosafarger. Det er derfor essensielt å velge en farge som passer til din hudtone. God fargeforståelse er viktig ved valg av briller.

Hvilke farger passer til de forskjellige typene? Men det hele handler i bunn og grunn om å finne de fargene og effektene som kler DEG aller best! Hvilke farger fremhever deg, dine farger og dine trekk. Tjohei:-)Det er sommer, det er sol og det er varme Såå deilig dere, helt fantastisk. Det regner riktignok i trøndelag idag hehe men det gjør. Huden er av den typen som blir brent hvis jeg ikke smører meg med.

Har tenkt på dette i senere år, hvilken farge passer jeg egentlig i? Derfor, sikkert hver kvinne stiller spørsmålet: hvilken farge passer meg? La oss snakke om dette viktige temaet. Sjekk hvilke farger noen bloggere og instagrammere inspireres av akkurat nå. Ellers passer blågrønne vegger også fint sammen med jordfarger og vil løfte en beige sofa. Gult er fargen som absolutt inspirerer meg mest. I den kategorien velger jeg farge utifra dagsformen min, eller utifra. Hvilke farger skal hvittonen fungere inntil? Alle disse fargene passer fint til ferdigmalte lister og detaljer som leveres i nettopp 1453 Bomull.

I tillegg kommer hun med forslag til farger du kan kombinere med. Og passer Skyggeblå sammen med grå antikk, evnt har du andre forslag til. Se hvilke tabber du bør unngå og hva du bør ta hensyn til. I dette innlegget ønsker jeg derfor å dele med meg noen av mine beste råd for å lykkes med fargevalget. Det er en myte at alle farger passer til Egghvit og Bomull. En av sesongens mest trendy toner, er også den ene fargen som passer til alle øyefarger.

Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så. Passer jo perfekt med rosa hvertfall 🙂 ellers er jo sort og. Koser meg med å lete på nettet etter vongposer osv i de fargene nå ;). Hvilke farger passer sammen (foto) Interessant. De føler meg veldig komfortabel i selskap med hverandre. Andre farger som passer med eggehvit farger med gult i seg dvs: grå.

Nå fikk jeg nettopp med meg at Jotun Lady kommer med nye farger så.