Husmannsplassen i hidlesundet

Lagt inn av Husmannsplassen i Hidlesundet 7 kommentarer:. Livs lyst var på besøk hos meg for å lage reportasje fra Husmannsplassen til Lev Landlig, fikk jeg. Vårt andre hjem er på en husmannsplass fra 1818 Her er det landlig og nostalgisk både.

Husmannsplassen i hidlesundet

Introduction, I 1996 var vi så heldige å få kjøpe et gammelt nedlagt småbruk, en husmannsplass fra 1818. På bloggen Husmannsplassen i Hidlesundet kan du se resultatet av den vanvitige forvanslingen. Huset i Hidlesundet stråler i gammeldags. Av julerelaterte ting i dag har jeg tatt meg av gorodeigen, dessuten har jeg tenkt å smake på de syltene som ble laget i første runde.

Husmannsplassen i hidlesundet

Hei på dere og tusen takk for så mange herlige hilsener og godord om vår (min) siste anskaffelse J Skaberakket begynner å få anerkjennende blikk kan jeg. Husmannsplassen i Hidlesundet: En titt inn i naustet Husmannsplassen i Hidlesundet: Naustet. Pinterest works best if you switch to our Android-friendly app. Sommeren 2013 dro jeg på reportasjetur til vakre Hidlesundet i. Hjørdis sin blogg Husmannsplassen i Hidlesundet eller følg. Hei alle dere der ute som lurer på om jeg fremdeles blogger. Vel, det har gått lang tid siden forrige innlegg.

Husmannsplassen i hidlesundet

Og jeg har nesten glemt ut hvordan det skulle gjøres. Norge, med < 300 estimerte månedlige besøkende.

Klikk her for å se data om dette nettstedet. På Instagramkontoen min lovet jeg å legge ut her på bloggen fremgangsmåten på mitt 1700-talls liftgardin. Man kan kjøpe fiks ferdige oppheng. Jeg tenkte jeg skulle vise bilder fra en av sommerens borddekninger utenfor låven. Noen av disse har jeg lagt ut på min Instagram konto. Plutselig forteller kalenderen at vi er inne i oktober.

Og fra denne kanten har det vært taust i hele september. Som jeg sa i forrige innlegg – IG er. Hun skrev likeså godt til eiendomsselskapet Ace Homes og ba dem rydde opp i sin falske annonsering. Husmannsplassen i Hidlesundet: Bli med en tur rundt i hagen: Vi har hatt et forrykende vær, med ekstremt kraftige, vannrette regnbyger og. Riktig god morgen til mine følgere Tusen takk for alle likes og gode ord #vikingroser #levlandlig #utelivoghagerom #hidlesundet #husmannsplassen #. Husmannsplassen i Hidlesundet: april. Enchanted Forest – La Artistino – Peta Hewitt Husmannsplassen i Hidlesundet: Bord – dekk deg.