Huset ved fjorden

Når vi flytta inn i huset vårt var alt kvitt. Eg brukte litervis med kvitmåling på møbler og vegger. Men så skjedde noko eg ikkje hadde forutsett;.

Huset ved fjorden

Min bolig lægger tæt på fantastiske udsigter, familievenlige aktiviteter, stranden og restauranter og spisesteder. Alle priser over kr 2000 inkluderer 5% kunstavgift til BKH. Huset ved fjorden Klikk for større bilde. Alle priser over kr 2000 inkluderer 5%.

Huset ved fjorden

Vår gang er i alle fall ikkje nøytral og kjedeleg. Og eg er ganske sikker på at ingen har lik gang som vår 😉 Den er innreia og sett saman av ting. Introduction, Eg er 37 år og bur i eit hus frå 50-talet ilag med sambuar, døtrene Ariel(2009) og Hermine(2012) tett att med Fjorden. Explore okiniiri’s board "Huset ved fjorden" on Pinterest, the world’s catalog of ideas. See more about Search, Bays and Cath kidston. Se Huset ved fjorden Tresnitt av Lars-Erik Karlsen.

Hus ved fjorden, Byglandsfjord (Norge) – arkitektur + sol + massivtre + energieffektivitet + bærekraftig bygging + sustainable building + sunne byggematerialer. Fult møblert hus på landet med god plass både ute og inne. Huset passer for et familie eller to,- med.

Huset ved fjorden

Ein «interiørfreak» som meg er alltid på jakt etter noko nytt til heimen. Det kjem vel difor ikkje som noko bombe at eg er glad i ein handletur i ny. I ventetida koser eg meg altså med julestemning i huset.

I dag har jeg bakt verdens deiligste søte og gule Lussekatter & Luciabrød med ekte egenhendig. Posted 21st April 2013 by Aasta Karlsen. When I ran across the Norwegian blog Huset ved Fjorden, I was immediately taken back to that day, imagining what those homes looked like. For Bjørg Njøsen har oppussinga av eit 50-talshus ved Innvikfjorden. Dette huset kalles Villa Gjensyn, er tegnet av arkitekt Kjell Dybedal og ble tildelt. Huset ligger flott og høyt til på Leangkollen i Asker med utsikt over fjorden.

Den flotte bloggen "Huset ved fjorden" har for tida ein konkurranse der du kan vinne flotte GreenGate koppar frå Allmuen kafè & interiør! Eg bur med kallen og junior (18) i eit blått hus ved fjorden. Midt i huset, med musikk på Genevaen, et par pepperkaker lett tilgjengelig og en saks for hånden har jeg det. I Bredballe med udsigt til Vejle Fjord – og til broen – ligger et ungt pars helt nye hus. Brian Gade Nielsen og Malene Sohl Boldt har fået lige dét. Lagt inn av Bjørg ✩ Huset ved Fjorden kl.

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden: Eg er 37 år og bur i eit hus frå 50-talet ilag med sambuar, døtrene Ariel(2009) og.