Helse og sosialfag privatist

Her er programfagene til Helse- og sosialfag Vg1 via NKI Nettstudier. Som privatist må du ta eksamen i alle fag. Tar du Helse- og oppvekstfag Vg1 via NKI Nettstudier kan du jobbe i ditt eget tempo.

Helse og sosialfag privatist

Medisin, odontologi, helse- og sosialfag. Her kan du studere HELSE- OG OPPVEKSTFAG VG1, PROGRAMFAG ( Vgs-privatist ) i Nettstudier. VG1 helse- og oppvekst er et grunnleggende kurs som tar for seg.

Helse og sosialfag privatist

Du melder deg opp som privatist i hvert enkelt fag. Helse- og sosialfag Vg1 er utgangspunktet for deg som ønsker en.

Tverrfaglig eksamen, helse- og oppvekstfag, privatister (HSF1004). Endret navn fra helse- og sosialfag 1. Læreplan i felles programfag i Vg1 helse- og oppvekstfag (HSF1-01). Programområde: HSHSF1 Helse- og sosialfag. HSF1004, Tverrfaglig eksamen for privatister, helse- og sosialfag. Tverrfaglig eksamen for privatister, helse- og sosialfag. Jeg er en privatist som skulle ta 3 skriftelige eksamener i helse og.

Helse og sosialfag privatist

Det som var rart var at jeg bestod den. Hvis du også trenger fellesfagene går du til Helse- og sosialfag Vg1.

Privatisteksamen arrangeres normalt to ganger i året over hele landet, ved. Jeg tenker på alle fagene, jeg spurte på norli på karl johan, de visste. Noen som har hatt muntlig tverrfaglig eksamen i vg1 helse og. Noen som har gått helse og sosial her? Privatist: Neste år skal jeg gå vg2 helse og sosialfag. Jeg skal ta allmennfagpåbygning som privatist, går nå vg1 helse og sosialfag, neste år skal jeg gå vg2 helse og sosialfag. Kan jeg ta noen fag som privatist ved. Jeg tenker på å ta helse og sosialfag ( vgs) hos privatist.

Kan jeg isåfall også ta et par almennfag som jeg strøk i fra tidligere da. Heisann Jeg tar for tiden grunnkurset Helse og Sosialfag som privatist dvs. Det undervises etter læreplan for Vg1 Helse – og sosialfag og Vg 2 Barne- og. Velger man å være privatist, vil man få en annen eksamensordning enn elever. Helse- og oppvekstfag er det som tilsvarer det tidligere helse og sosialfag. Privatisteksamen etter gjeldende regler. Inntakskrav: Vg1 Helse- og sosialfag.

Generell beskrivelse: Ved bestått vg2 Helseservice kan du søke vg3 tannhelsesekretær, apotektekniker og helsesekretær.