Formatere pc uten cd

Er det en måte å formatere pcen på uten cd? Og vil jeg miste noe av operativsystemet og drivere? Hvordan formatere en mini-PC som ikke har CD-rom?

Formatere pc uten cd

BufretLignendeEn enkel guide til hvordan du formaterer en PC med de forskjellige Windows. Ps: Hvis du ønsker å formatere hele PCen uten windows CD, men beholde. Men problemet er at jeg, ettersom alt av programmer osv var installert når jeg fikk PCen, ikke har noen Windows-cd.

Selv om bærbare kommer med et sett med recovery plater, trenger du ikke trenger dem for å bruke harddisken omformatering verktøyet, kjent som Factory.

Formatere pc uten cd

Hei, jeg skal formatere min datamaskin til slik den var ny, men når jeg skulle gjøre. Så vidt jeg vet, selges alle PC-er i dag, hvor Windows er. Formatere pcen men har ikke CD med operativsystem! Formatere en Packard Bell uten CD20. BufretJeg fant ut at jeg gjerne vil formatere pcen, slik at den blir som ny.

Oppgraderingen foregikk digitalt, uten noen cd. Hvordan skal jeg formatere pcen min nå. Harddisken som inneholder versjonen av Windows som den bærbare datamaskinen kjører kan ikke formateres uten en Windows -CD. Hvis du ikke har Windows-plate eller en plate eller skjult partisjon som du kan bruke for å "resette" pc’n tilbake til slik den var når du kjøpte den.

Formatere pc uten cd

Formatere PC uten CD – posted in Windows: Jeg skal formatere PCen min, men har ikke Windows-CDen. Kan jeg få lagt det inn igjen hvis jeg.

Formatere pc uten cd-rom – Maskinen fungerer ikke10 innlegg9. Windows 7 Formatering og reinstallering uten cd. Windows Vista installasjon uten CD etter formatering. Datadoktor: Hjelp, jeg har ikke Windows-CD! Jeg har tenkt å formatere harddisken på min stasjonære PC. Jeg har et godt voksen Dell-PC som jeg tenkte ungene kunne få.

Men den bør reformateres først, siden den er uendelig treig og knapt noe. Hvordan kan jeg formatere pcen uten recovery disk. Siden du ikke har recovery-cd så må du kjøpe f. Jeg har et stort behov for å få reinstalert pcen, og hvis jeg. Toshiba bærbar uten cd: postet av:Line Eeg. Windows-operativsystemet og annen programvare CDer å gjenopprette Toshiba bærbar PC til fabrikkinnstillingene. Ikke det att jeg har formatert min pc med Windows 7 enda, men blir det ikke vanskelig uten cd? Hvis du bruker operativsystemet Windows 7 på en bærbar PC fra HP eller.

Bruk den gjenopprettingstypen som løser problemet uten å gjøre flere endringer enn nødvendig. Systemgjenoppretting: Dette alternativet formaterer systemstasjonen. Og her kan du formatere, slette og lage nye partisjoner slik som du vil. Windows 7 må reinstalleres, kan du gjøre det uten å måtte tenke på å spare på dokumenter. Men hvis man ikke har en cd som fulgte med pc’en. Gå til Hvilket format skal jeg velge?

Hvis du først har valgt et format som fjerner en del av. CD-samlingen på nytt i høyere kvalitet. Hvis Toshiba laptop har plukket opp et virus eller kjører sakte, kan det være lurt å formatere harddisken, slik at Windows kan kjøres fra en ny.