Elektrisk marcus og martinus tekst

Lyrics for Elektrisk by Marcus & Martinus feat. Alt du gjør stiller meg i transe, jeg blir glad kjenner kroppen. Lyrics to "Elektrisk" song by MARCUS & MARTINUS: Alt du gjør stiller meg i transe, Jeg blir glad kjenner kroppen danse, Det ekke bare bare det.

Elektrisk marcus og martinus tekst

Du er elektrisk, du gir meg støt når jeg tenker på deg eh eh ooo. Du er fantastisk, har jeg sjans hvis jeg. Marcus & Martinus feat katastrofe elektrisk lyrics. Marcus & Martinus – Light It Up feat.

Elektrisk marcus og martinus tekst

Lyrics of ELEKTRISK by Marcus & Martinus feat.

Katastrofe: Du du du gir meg støt når jeg tenker på deg, Du du du gir meg støt når jeg tenker. Translation of ‘Elektrisk’ by Marcus & Martinus from Norwegian to English. Katastrofe – Elektrisk (ft. Marcus & Martinus) – tekst piosenki, tłumaczenie piosenki i teledysk. Znajdź teksty piosenki oraz tłumaczenia piosenek i zobacz teledyski. Videoklip, překlad a text písně Elektrisk ft. Katastrofe od Marcus & Martinus. Elektrisk oooo oh oh oh oh oh oh oh oh ooo.

Elektrisk marcus og martinus tekst

Marcus & Martinus – Elektrisk ft. Du er elektrisk, du gir meg støt når jeg tenker på deg. Marcus & Martinus – Elektrisk – tekst piosenki, tłumaczenie piosenki i teledysk. Znajdź teksty piosenki oraz tłumaczenia piosenek i zobacz teledyski swoich. Gitargrep til sangen Marcus og Martinus – Elektrisk. Lyrics, Song Meanings, Videos, Full Albums & Bios: Elektrisk, Girls, Light It Up, Plystre på deg, Ei som deg, Heartbeat, To dråper vann, Alt jeg ønsker meg. I dag kom Marcus & Martinus med sin første sang på engelsk. Sanger som «Elektrisk» og «Ei som deg» er blitt landeplager.

Til høsten kommer et helt album med engelske tekster. De kom også ut med Smil i oktober 2014 og singelen Elektrisk i august 2015. Marcus & Martinus – Elektrisk tekst piosenki. Zobacz teledysk i tłumaczenie, a potem nagraj swoją wersję do profesjonalnego podkładu muzycznego. Elektrisk: le lyrics più belle e l’intera discografia di Marcus & Martinus feat. Teksten er skrevet av Tor Jacob Solberg, som mange kjenner som.

Melodien er låta «Elektrisk» av tenåringsidolene Marcus og Martinus.