Dachs som førstegangshund

Jeg har forelsket meg i dachs etter å gjort MYE research. Men jeg vil høre fra de som har erfaring med dacsh, jeg vil være 100% sikker på at. Har lenge tenkt på å skaffe oss hund. Det frister litt med hund – trenger litt mosjon og jeg syntes agility og utstilling er morro. Jeg har før gått turer med dachser og liker de veldig som. Synes dachsen er en fin hund, men har ikke tenkt til å bruke den til jakt om jeg eventuelt skulle skaffe meg en. Den lille "allrounder" er rasen blitt kalt, og den bærer hedersbetegnelsen med rette.

Dachs som førstegangshund

For en dachshund er ikke kun en rase, den innehar vide uttrykksformer som. Dachs (FCI #148) eller daks er en fellesbetegnelse som omfatter de tre størrelsesvariantene standard dachshund, dvergdachshund og kanindachshund, som. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Langhåret dachs er mest sannsynlig utgått fra korthåret dachshund på 1600-tallet. Dachshund langhåret – Alt om hund og hunderaser. Kjøp og salg av hunder i Norge, noen gis bort. Informasjon og bilder av Dachshund langhåret 17-11-2016.

Sammen med den 3år gamle dachsen, deltok vi på hundekurs en gang i uken. Uansett om du skaffer deg en dachs, bulldogg , en labrador, tervuren. Dachs er en fellesbetegnelse som omfatter de tre størrelsesvariantene dachshund, dvergdachshund og kanindachshund, som hver igjen også finnes i tre ulike. Ellers vil de fleste drevere jage på det sporet. Rasene du har å velge mellom er Drever, Beagle, Dachs og. Selv valgte jeg Petit basset som førstegangshund av forskjellige grunner.

Han trenger en bestemt eier, Dachs er ikke en førstegangs hund! Jeg har hatt hund før, da hadde jeg en strihåret dachs som ble brukt til. En god "førstegangshund" for en person kan være en dårlig "førstegangshund" for en. Har hørt d at dachs er heller ingen førstegangs hund. Dachs) Typiske Egenskaper Kort lunte; det meste er en utfordring – reagerer aggressivt ved trussler, biter raskt, selvstendig, sterk egenvilje, utholdende og sta. Jeg har en standard dachs fra før, og den passer også til alle kriteriene dine.

Hva er det mest positive og det mest negative med dachsen deres? Hvilke egenskaper setter dere stor pris på og hvilken kunne dere vært foruten? Noen raser passer best for erfarne hundeeiere, mens andre raser egner seg bedre som førstegangshund. Noen er barnevennlige og andre har en tilbøyelighet. Dachshund er først og fremst en jakthund, men benyttes også i stor grad som selskapshund. Jeg har selv verdens nydeligste langhåret dachs nå, men den er.

Som første gangs hund kan for eksempel en Pomeranian være bra, den. Det skulle være en god førstegangs hund. Jeg ser du skriver at Schäfer ikke er noe førstegangshund, noe jeg kan være enig i. Det var strihåret dachs som var den store rasen i huset når jeg var liten, selv om det er en ganske. Så er den rasen å anbefale, men ikke som førstegangshund.