Bad inspirasjon blogg

Skal du renovere eller bygge nytt bad og ønsker baderomsinspirasjon, så har du kommet til rett sted. Her har vi samlet et stort antall baderomsbilder og. Under finner du enda 20 fantastiske bad som ikke nådde helt opp til.

Bad inspirasjon blogg

Bloggen heter Myke minutter, men det kunne like gjerne vært tittelen på. Ann Helens drømmebad og inspirasjon nå som hun er i baderomsplanlegging. Som alt annet som gjelder hjem og interiør er også innredning av baderom et område under stadig utvikling. Trender og tendenser påvirker valgene vi tar, og det.

Bad inspirasjon blogg

GRØNT PÅ BADET: Har du plass, gjør du badet mye mer. La deg inspirere av disse drømmebadene, og få KK-stylist Marie. Ann Helén står bak bloggen modernestil. Skal du pusse opp badet i nærmeste fremtid burde du lese dette! Baderomstrendene i 2015 vil revolusjonere. Heisan, håper du har hatt ei fin helg:) Kost deg med et langt deilig bad kanskje. Kjent roen, velbehag, og kanskje et glass på kanten også.

Badet i seg selv går i lys beige på fliser og hvit innredning, altså et. Vi skal pusse opp vårt bad, Og nå fikk jeg masse inspirasjon fra deg.

Bad inspirasjon blogg

Legger ved litt inspirasjon på baderom som jeg synes har det lille ekstra. Hei, og stor takk for veldig inspirerende blogg 🙂 Den er herved bokmerket. Jeg driver og surfer etter baderomsinspirasjon for tiden, men badet er og blir det. Ja, du kan gjerne publisere det på bloggen din. Jeg regner med at du har sett førbildene av badet jeg la ut på bloggen i går?

Nei, da bør du faktisk ta deg en tur innom det innlegget og se om du. Jeg tar det som et stort kompliment at jeg stadig får eposter og spørsmål fra lesere av bloggen, min tidligere blogg, følgere på IG eller venner på. Jeg elsker å bo på hoteller, og slike søte små boutique hotelrom er der jeg skal hente inspirasjon til min neste leilighet… jeg endte med en. Flytt bloggen din til Nouw – nå kan du importere den gamle bloggen – klikk her! Jeg har lenge søkt etter inspirasjon på nettet, men det jeg liker er sånne bad som dette. Hehe, og det får vi ihvertfall ikke på de kvadratmetrene. Både kjøkken og bad digitaliseres, erklærer Andreas Dornbracht – Smart Tools er allerede i dag grunnlaget for morgendagens baderom og kjøkken.

Vår erfaring er at stjernehimler blir mest brukt på baderom, soverom og gang, og andre steder hvor man ønsker en stilig effekt av fiberoptisk. Badet er stedet hvor du hver morgen møter deg selv halv-våken i speilet. Det er også stedet for å ta et bad eller en dusj og slappe av etter. Inspirasjon bad – 69 inspirerende baderom – INRVelg blant kategoriene under og nyt inspirasjon for alle typer bad uansett størrelse og stil. Jeg gleder meg masse til å blogge om alt sammen, så video blir det selvfølgelig også 🙂 Og.